Entorn

El municipi de Castelló d’Empúries i Empuriabrava compta amb una gran oferta d’activitats, ja siguin culturals o bé esportives.
La badia de Roses és una de les més maques del món i passejar pel centre històric de la Vila Comtal de Castelló d’Empúries és submergir-te en la història.
El viatger amant de la cultura pot visitar el museus com el Dalí, museu del joguet i el del Empordà a Figueres. Monestirs romànics com Sant Pere de Rodes, Sant Quirze de Colera, Sta. Maria de Vilabertran… Castells com el de Peralada, Quermançó, Requesens. Ruínes com les d’ Empúries, Ullastret i Roses. Pobles medievals com Besalú, Pals…Peratellada.
Els que volen gaudir de la natura, poden passejar pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el Parc de Cap de Creus o bé per la Serra de l’Albera.
Ben a prop tenim platges com Empuriabrava, Roses i Sant Pere Pescador.. i cales d’aigua color turquesa com L’Almadrava… Montjoi…Joncols… Pelosa…
Estem situats al cor de l’Alt Empordà i es poden fer excursions per les rodalies amb un desplaçament mínim: Les Illes Medes (vaixell amb visió submarina), el Call jueu de Girona, Cadaqués, Colliure, La Bisbal.
L’Empordà ha estat font d’inspiració per a nombrosos artistes i escriptors, entre els quals, destaquen noms com els de Josep Pla, Salvador Dalí o Carles Fages de Climent.

Art Romànic

Empuriabrava

Fotografia

Golf

Kitesurf

Ornitologia

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Platges

Vila Comtal de Castelló d’Empúries